Hjelp avisen å vokse

Den tidligere FBI-sjefen James Comey kom med oppsiktsvekkende kommentarer etter spørsmål fra Senatets etterretningskomite.
 
Comey fortalte at den tidligere justisministeren Loretta Lynch presset han til å ikke etterforske Hillary Clinton.
 
– På et tidspunkt fortalte Lynch meg at jeg ikke skulle kalle det for en etterforskning av Hillary Clinton, men en “sak”, som forvirret og bekymret meg. Dette fikk meg til å tenke at jeg måtte distansere meg fra etterforskningen, fortalte den tidligere FBI-sjefen.
 
Comey fortalte senere til John McCain at Hillary Clinton fremdeles er under etterforskning av FBI.
 
– Ja, hun er fremdeles under etterforskning, men jeg vil ikke si mer om den saken nå, sa Comey. Den norske pressen gir ikke den oppsiktsvekkende Hillary-kommentaren spalteplass.
 

 

DEL