Hjelp avisen å vokse

Norge planlegger å gi omkring 7.000.000.000 kroner, sju milliarder, til den private Batorystiftelsen i Polen, som er kontrollert av spekulanten og multimilliardæren George Soros.
 
Reaksjonene på dette er sterke i Polen, fordi regjeringa der oppfatter det som en utidig innblanding i indre polske forhold. Reaksjonene burde være sterkere i Norge, , skriver Norgesavisen.
 
George Soros har blitt omtalt som USAs mest forhatte mann og flere store medieanalytikere har avslørt at milliardæren som har finansiert venstreradikale terror-organisasjoner, som BLM, som har stått bak blant annet drap av politi i USA. Det er også bevist at Soros har bidratt med penger til venstreradikale som terroriserer gatene i Europa og USA med vold mot politi og uskyldige personer.
 

 

 

Er Solberg korrupt?

 
Sju milliarder kroner er et vanvittig stort beløp. Det er i overkant av halvparten av hva Kulturdepartementet har på sitt budsjett for 2017. Det er langt mer enn det kostet å bygge Operaen i Oslo.
 
Dette enorme beløpet vil regjeringa Solberg gi bort til Soros og hans stiftelse i Polen. Hva er det de har puttet i godteposene til Erna Solberg?
 
Les mer om saken her.
 

DEL